Enchanted Mermaid

Enchanted Mermaid

Pulahda mukaan merenneitojen ihanaan ja värikkääseen maailmaan! Merenneitoaiheisia pelejä on paljon, ja Enchanted Mermaid -peli on yksin näistä, ja kaiken lisäksi melkoisen näyttävä pakkaus! Peli on täynnä ihania merellisiä aarteita: helmiä, kilpikonnia, merihevosia ja värikkäitä kaloja ja totta kai myös itse merenneitoja! Jos rakastat ihania värikkäitä merenalaisia maisemia ja toivot, että jossain maailmassa vielä on samanlaisia näkymiä mahdollista päästä katselemaan, tartu heti hetkeen kiinni ja pelaa Enchanted Mermaid -peliä jo tänään!

Lisätietoa pelistä Enchanted Mermaid

Enchanted Mermaid on NextGen Gamingin valmistama slottipeli, jossa on 5 kelaa ja 25 voittolinjaa. Pelissä on hurmaaa merenneito teema. Pelissä on mukana keloilla kaikkea ihanaa merenalaiseen maailmaan ja elämään liittyvää sekä pelikorteista tutut kirjaimet ja numerot, jotka ovat pelin matalammat voitot antavat pelimerkit. Pelissä on mukana lumoava laajeneva wild, jonka aktivoituessa kaunis merenneito sukeltaa kelaa pitkin alas asti. Laajeneva kela voi esiintyä vain kelalla 2 tai 4. Pelin wild onkin siis kaunis merenneito, joka voi laajenemisensa lisäksi korvata minkä tahansa muun pelimerkin keloilla scatteria lukuun ottamatta. Pelin scatter on helmi, ja tällä merkillä pelaajalla on mahdollisuus päästä pelin ilmaiskierroksille. Peliin voi minimissään panostaa 1 sentin ja maksimissaan 2 euroa kolikkoa kohti, joten pelin maksimipanos kierrosta kohti on 50 euroa.

Enchanted Mermaid -pelin ilmaiskierrokset

Enchanted Mermaid -pelissä ilmaiskierroksille pääsee saamalla 3 tai useampi scatter minne tahansa keloilla. Pelaaja saa 3 scatterilla käyttöönsä 10 ilmaiskierrosta, 4 scatterilla 15 ilmaiskierrosta ja 5 scatterilla 20 ilmaiskierrosta. Tässä ei kuitenkaan ole vielä kaikki, vaan ilmaiskierrosten kylkiäisenä pelaaja saa erisuuruisia voittokertoimia: 10 ilmaiskierrosta tulee 10-kertaisella voittokertoimella ryyditettynä, 15 ilmaiskierrosta saa 7-kertaisen voittokertoimen mukaansa ja 20 ilmaiskeirrosta tulee nelinkertaisen voittokertoimen kanssa.

Enchanted Mermaid -pelin uhkapelitoiminto

Enchanted Mermaid -pelissä on mukana myös uhkapelitoiminto, jossa pelaaja voi yrittää tuplata tai jopa nelinkertaistaa voittonsa. Jokaisen voiton tai ilmaiskierrosten jälkeen pelaaja voi valita uhkapelitoiminnon pelattavaksi. Uhkapelitoiminnon valitessa pelaajalle näytetään ruudulla yksi pelikortti, ja pelaajan tulee arvata, onko kortti musta vai punainen ja mikä on pelikortin maa. Jos pelaaja arvaa värin oikein, pelaajan voitot tuplataan. Jos pelaaja arvaa myös maan oikein, hän saa voittonsa jopa nelinkertaistettua! Jos jompi kumpi arvauksista kuitenkin päätyy olemaan väärä vastaus, kaikki voitot on menetetty. Kannattaa siis harkita tarkkaan ennen kuin valitsee uhkapelin pelattavaksi, sillä häviön mahdollisuus ja koko voittosumman menetys on aika suuri riski.

Enchanted Mermaid -pelin jackpot

Enchanted Mermaid -peli ei ole liitety yhteenkään progressiiviseen jackpotiin. Pelin kiinteä päävoitto on 5000 kolikkoa.

Enchanted Mermaid -pelin palautuprosentti

Enchanted Mermaid -pelin palautusprosentti on 95.20 prosenttia.

Enchanted Mermaid -peli mobiilissa

Enchanted Mermaid -peliä ei valitettavasti tällä hetkellä pääse pelailemaan mobiilikasinoilla.

Fat Lady Sing

Sing, Fat Lady, Sing! Oletko koskaan kaivannut ooppera teemaista slottipeliä ja miettinyt, miksei sellaista tahdo löytyä. No, ooppera ei ehkä ole se kaikkein ensimmäisenä mieleentuleva slottipelin teema, mutta tässäpä silti yksi peli, jossa tämä kulturelli teema todellakin on mukana! Fat Lady Sing on sinun pelisi, jos ooppera, oopperan lavastukset, oopperan puvut ja oikeastaan kaikki oopperaan liittyvä on sinun juttusi! Pelaa heti ja kokeile!

Lisätietoa pelistä Fat Lady Sing

Fat Lady Sing on Microgamingin valmistama slottipeli, jossa on 5 kelaa ja 25 voittolinjaa. Pelissä on oopperateema. Kelat on asetettu esiripun eteen. Pelin päähekilöt ovat kolme lihavaa oopperanaista: viikinki oopperalaulaja, aasialainen oopperalaulaja ja vain lihava oopperalaulaja. Näiden oopperadiivojen grafiikat ovat huippuluokkaa, ja erityisesti asuissa on todella otettu yksityiskohdat huomioon. Näillä leideillä on myös omat animaationsa, jotka pelaaja pääsee näkemään tehdessään voittaman yhdistelmän keloille. Näitä animaatioita kannattaa todella odottaa nähtäväksi, sillä ne ovat yksi pelin parhaasta annista. Pelimerkeistä näiden lisäksi löytyvät tavalliset pelikorteista tutut kirjaimet ja numerot.  Myös nämä on esitetty lihavina ja koristeellisina. Pelin wild on Fat Lady Sing -logo, ja tällä merkillä pelaaja voi korvata minkä tahansa muun pelimerkin scatteria lukuunottamatta. Pelin scatter on naamio. Naamion avulla pelaaja pääsee pelin ilmaiskierroksille. Peliin voi minimissään panostaa 1 sentin ja maksimissaan 25 senttiä kolikkoa kohti, ja maksimissaan kolikoita voi panostaa yhdelle pelikierrokselle 125 kappaletta. Tämä tarkoittaa, että kierroskohtainen pelipanos on 31.25 euroa. Pelissä on myös mukana uhkapeli toiminto, jolla pelaaja voi halutessaa koettaa tuplata tai nelinkertaistaa voittonsa.

Fat Lady Sing -pelin ilmaiskierrokset

Fat Lady Sing -pelissä on mukana myös ilmaiskierroksia. Ilmaiskierroksille pääsee kolmella tai useammalla scatterilla. Ilmaiskierroksia saa käyttöön sattumanvaraisesti viiden ja kolmenkymmenen väliltä. Ilmaiskierroksille keloille ilmestyy lisäwildeja, jotka ovat pinoutuvia. Nämä wildit ilmaantuvat keloille 2 ja 4. Ennen ilmaiskierrosten alkua, kaikki kolme leidiä auttavat pelin pystyynlaittamisessa. Lihava nainen astelee ensin ruudulle viinilasivalikoiman kanssa. Pelaaja valitsee äänenalan, ja nainen laulaa niin, että lasit särkyvät. Se, kuinka monta lasia särkyi, määrittää ilmaiskierrosten lukumäärän. Seuraavaksi aasialainen lihava nainen rikkoo japanilaisia keraamisia viinivaaseja, jotka määrittävät ilmaiskierrosten voittokertoimet. Voittokerroin voi olla väliltä 1 ja 5. Viikinkinainen hajottaa olutlaseja laulullaan ja paljastaa bonusvoitot. Bonusvoitot voivat olla väliltä 5 ja 120.

Fat Lady Sing-pelin bonuspeli

Fat Lady Sing -pelissä ei ole sen kummepaa bonuspeliä

Fat Lady Sing -pelin uhkapelitoiminto

Fat Lady Sing -pelissä on mukana mukana myös uhkapelitoiminto, jossa pelaaja voi yrittää tuplata tai jopa nelinkertaistaa voittonsa. Jokaisen voiton tai ilmaiskierrosten jälkeen pelaaja voi valita uhkapelitoiminnon pelattavaksi. Uhkapelitoiminnon valitessa pelaajalle näytetään ruudulla yksi pelikortti, ja pelaajan tulee arvata, onko kortti musta vai punainen ja mikä on pelikortin maa. Jos pelaaja arvaa värin oikein, pelaajan voitot tuplataan. Jos pelaaja arvaa myös maan oikein, hän saa voittonsa jopa nelinkertaistettua! Jos jompi kumpi arvauksista kuitenkin päätyy olemaan väärä vastaus, kaikki voitot on menetetty. Kannattaa siis harkita tarkkaan ennen kuin valitsee uhkapelin pelattavaksi, sillä häviön mahdollisuus ja koko voittosumman menetys on aika suuri riski.

Fat Lady Sing -pelin jackpot

Fat Lady Sing -pelissä ei valitettavasti ole mukana progressiivista päävoittoa. Pelin kiinteä päävoitto on 3000 kolikkoa, ja sen voittaa itselleen viidellä wild-merkillä eli Fat Lady Sing -logolla.

Fat Lady Sing -pelin palautusprosentti

Fat Lady Sing -pelin palautusprosentti on 96.5 prosenttia.