Cleopatra

Cleopatra

Yksi kaikkien aikojen suosituimmista slottipeleistä, Cleopatra vie voiton monista muista peleistä erinomaisella pelattavuudellaan ja tyylillään. Pelin teema on myös kiehtova, sillä kukapa ei olisi kiinnostunut Kleopatran legendasta. Pelin hurja ilmaiskierrosmäärä myös houkuttelee pelaajat Cleopatra –pelin äärelle yhä uudelleen ja uudelleen. Ehkä olisi sinunkin aikasi kokeilla?

Lisätietoa pelistä Cleopatra

Cleopatra on IGT:n valmistama slottipeli, jossa on 5 kelaa ja 20 voittolinjaa. Pelin teema on Egyptin viimeinen faarao, Kleopatra, ja muinainen Egypti. Tämä on yksi kaikkien aikojen suosituimmista sloteista, ja peli onkin klassikkojen klassikko. Vaikka yhä nykyaikaisempia ja erikoisempia slottipelejä valmistetaan kaiken aikaa, Cleopatra pitää pintansa ja suosionsa. Joskus hyvää ei vain tarvitse korjata. Pelissä on ilmaiskierroksia, ja niitä on paljon. Pelin wild –merkki on Kleopatra itse, ja tämä merkki voi korvata pelimerkkejä ja siten täydentää voittoyhdistelmiä ja tehdä voittojen saamisen pelaajalle paljon helpommaksi. Pelin scatter on Sfinksi. Scatter voi täydentää voittoyhdistelmiä myöskin ollessaan toisella voittolinjastolla, kuin täydennettävä voittoyhdistelmä. Scatterilla pelaaja myös saa ilmaiskierroksia.

Cleopatra –pelin ilmaiskierrokset

Cleopatra –pelissä ilmaiskierroksia saa pyöräyttämällä Sfinksi, eli pelin scatter, kolmena, neljänä tai viitenä kappaleena minne tahansa keloilla. Tästä alkaa Cleopatra Bonus –toiminto, joka alkaa sillä että pelaaja saa 15 ilmaiskierrosta. Mikä mahtavinta, kaikki voitot näiltä ilmaiskierroksilta triplataan. Jos pelaaja saa ilmaiskierrosten aikana vielä kolme scatteria lisää, hän saa vielä 15 ilmaiskierrosta lisää, joilla edelleen kaikki voitot triplataan. Ilmaiskierrokset voi uudelleen laukaista aina 180 ilmaiskierrokseen saakka.

Cleopatra –pelin bonuspeli

Ilmaiskierrosten lisäksi pelissä ei ole sen kummepaa bonuspeliä. Pelaaja tosin varmasti saa etsimänsä voittosummat ilmaiskierroksiltakin, sillä ilmaiskierrosten voittokerroin on aina kolminkertainen.

Cleopatra –pelin jackpot

Cleopatra –pelissä ei ole progressiivista jackpot –toimintoa, mutta se ei suinkaan anna suremisen aihetta, sillä pelin kiinteä jackpot eli päävoitto on 10 000 kolikkoa. Tämän aarteen voittaa itselleen, jos pyöräyttää viisi itse Kleropatra –logoa aktiiviselle voittolinjastolle. Peliin voi minimissään asettaa vain 20 senttiä panosta, mutta maksimipanoksilla, eli 100 eurolla, 10 000 kolikkoa on jo todella tuntuva voitto.

Cleopatra –peli mobiilissa

Cleopatra –peliä voi pelata myös mobiililaitteilla, sillä pelistä on valmistettu myös mobiiliversio. Pelin pelaamiseen tarvitset iOS- tai Android-käyttöjärjestelmää käyttävän mobiililaitteen, mutta erillistä sovellusta ei tarvita, sillä peli toimii suoraan selaimessa.

Cleopatra –pelin palautusprosentti

Cleopatra –pelin palautusprosentti on tasan 95 prosenttia. Palautusprosentti on teoreettinen luku, joka on laskettu pitkäaikaisen pelaamisen ja monien pelaajien keskimääräisistä voitoista panoksiin nähden. 95 prosentin palautusprosentti tarkoittaa, että pelaajan panostaessa peliin esimerkiksi 100 euroa, voi hän olettaa saavansa pelistä yhteensä takaisin ainakin 95 euroa. Palautusprosenttia ei kuitenkaan voi soveltaa yksittäisiin pelikierroksiin, vaan kyseessä on aina pidemmän ajan pelaamisen voittojen summa.

Couch Potato

Couch Potato on oikea perinteisten pelien ystävän paratiisipeli, sillä Couch Potato –pelissä on yhdistetty kaikki perinteisten kolmekelaisten pelien mukavuus ja modernien pelien hurjat voittomahdollisuudet. Couch Potato –pelissä todella pääsee nauttimaan sohvalla lekottelusta, sillä tätä peliä voi pelata myös mobiililaitteilla! Kokeile siis Couch Potato –peliä vaikka heti ja korvaa muhkeat voitot suoraan kotisohvallesi!

Lisätietoa pelistä Couch Potato

Couch Potato on Microgamingin valmistama slottipeli, jossa on 3 kelaa ja 1 voittolinja. Pelissä on 36 mahdollista voittoyhdistelmää ja hulppea päävoitto, jopa 15 000 kolikkoa! Peliin voi minimissään panostaa 25 senttiä ja maksimissaan 5 euroa kolikkoa kohti. Maksimi kolikkomäärä pelissä on 3 kolikkoa, eli maksimipanos on 5 kertaa 3 kolikkoa, eli 15 euroa. Pelissä ei ole scatteria eikä sen kummempia bonuspelejä, mutta wild –merkki kyllä nähdään mukana menossa. Pelin wild on Couch Potato –logo, joka pystyy korvaamaan muita merkkejä, paitsi kirsikkaa, ja tällä tavoin täydentämään voittoyhdistelmiä, mutta tällä merkillä on myös muita toimintoja. Couch Potato –logo on myös pelin päävoitto –merkki. Couch Potato –logo antaa pelaajalle myös viisinkertaiset voitot ollessaan osana voittoyhdistelmää. Jos voittoyhdistelmässä on kaksi wild-merkkiä, kasvaa voittokerroin jo 25-kertaiseksi, ja tällä alkavat siis pelin hurjat voitot jo tuntua taskuissa ja pelaaja ymmärtää, miksi peli on perinteisestä asettelustaan huolimatta niin suosittu.

Couch Potato –pelin ilmaiskierrokset

Couch Potato –pelissä ei ole mahdollista saada pelinsisäisiä ilmaiskierroksia.

Couch Potato –pelin bonukset

Couch Potato –pelissä ei valitettavasti ole mukana bonuspeliä.

Couch Potato –pelin jackpot

Couch Potato –pelissä ei ole progressiivista jackpot-toimintoa. Pelin kiinteä jackpot eli päävoitto on huikea summa rahaa panoksella kuin panoksella, sillä maksimissaan pelistä on mahdollista voittaa 15 000 kolikkoa suoraan puhtaana käteen! Ällistyttävää, vai mitä. Päävoittoa varten pelaajan on pelattava maksimipanoksilla. Kahdella kolikolla pelattaessa päävoitto on 5000 kolikkoa, ja yhdellä kolikolla pelattaessa päävoitto on 2000 kolikkoa. Kannattaa siis panostaa maksimimäärään eli kolmeen kolikkoon suurinta 15 000 kolikon päävoittoa tavoitellessa. Maksimissaan tämä päävoitto on euroina jopa 75 000 euroa!

Couch Potato –peli mobiilissa

Hurraa, sillä Couch Potato –peliä pääsee pelailemaan myös mobiililaitteilla! Nyt Couch Potato –peliä voi siis pelailla myös puhelimella ihan omalla kotisohvalla, tai miksei vaikka jonkun muunkin sohvalla. Pelin pelaamiseen ei tarvita erillistä sovellusta, vaan peliä voi pelata suoraan selaimella. Laitevaatimukset ovat iOS- tai Android-käyttöjärjestelmää käyttävä mobiililaite, eli tabletti tai älypuhelin.

Couch Potato –pelin palautusprosentti

Couch Potato –pelin palautusprosentti on 97.05-98.11 prosenttia. Tämä on erittäin hyvä palautusprosentti, ja peliä kannattaakin pelata hyvillä mielin, sillä tämä palautusprosentti lupaa pelistä mukavat voitot pidempiaikaisen pelaamisen päätteeksi. Palautusprosenttia ei kannata soveltaa yksittäisille pelikierroksille, sillä prosentti toteutuu vasta pidempiaikaisen pelaamisen jälkeen.